Translate

dilluns, 20 de setembre del 2010

Feng Shui personal: Neteja emocional

La recomanació anterior feia referència a la supressió de tots aquells lligams innecessaris amb determinats objectes físics (trencats, que només guardem per compromís, que no agraden, que no s'usen...)

Allà on va l'atenció va l'energia i, per tant, qualsevol element que ens la reclami ens la resta. Cal tenir present que com més ens vinculem a un objecte, menys som nosaltres mateixos.

Tanmateix, tan o més important que això és fer el buit pel que fa a les emocions. Cal revisar les promeses no complertes i les baralles i els ressentiments que ens fan de llast. És bo començar pels llaços energètics d'aquesta mena que ens uneixen amb les persones més properes (pares, parella, fills i germans) i seguir amb tota la resta (amics propers, companys de feina, veïns, coneguts...)

Penseu en allò que sol fer una persona que és a punt de morir si en té consciència: acomiadar-se dels seus tot fent balanç, demanant perdó o perdonant segons el cas. No valdria la pena treballar sempre aquests aspectes? Si tots som u, si tots estem relacionats els uns amb els altres, sense cap mena de dubte tots hi sortirem guanyant.

Per fer aquesta mena de neteja es recomana que aboquem tots els nostres sentiments en un paper i que, en acabar, el cremem (evidentment, amb totes les precaucions de seguretat). Pel que fa a un determinat llaç emocional, cal repetir aquesta operació fins que sentim que ja està tallat.

Fer el buit a nivell de relacions és fonamental abans d'aprofundir en els diferents aspectes d'una vida.



Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada