Translate

dimarts, 21 de setembre del 2010

Revisem la simbologia de quadres i escultures

Resulta molt interessant observar què diuen els quadres i les escultures -en definitiva, qualsevol obra d'art o similar- que hi ha en una vivenda.

I és que actuen de finestres virtuals que ens transporten tant a l'energia de la persona que els va crear com a l'energia que ens dominava quan les vam adquirir i, alhora, són símbols poderosos.

Així, per exemple, no convé penjar a casa nostra quadres que expressin tristesa i melangia, malestar o violència, que siguin agressius... Tampoc quadres que reflecteixin eufòria excessiva ni escultures de figures humanes amb mutilacions, a la manera de la Venus de Milo...

Ben al contrari, penseu a triar obres que emanin pau i equilibri i que us mostrin en  plenitud. Us recomano que les aneu a comprar en un moment en què el vostre estat d'ànim es mostri serè.

Un darrer consell al respecte: Si sou una persona que se sent sola i que voldria trobar companyia, no ompliu casa vostra d'imatges de dones o homes sols, de símbols de soledat. Canvieu-la per una simbologia més afí als vostres desitjos.


Contacte: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada