Translate

dijous, 4 d’abril del 2013

Portes i finestres


Les portes s’assimilen a la boca –per on entra l’energia (o Chi) – i les finestres als ulls.
 
Portes i finestres han de poder obrir-se sense xocar ni amb cap obstacle ni entre elles. El xoc de portes s’associa a discussions. Una forma de compensar-los és col·locar topalls al terra.
 
No es recomanen les portes amb formes triangulars ni amb forma de fèretre. Les més favorables són les que tenen forma d’arc.
 
No resulten aconsellables les portes enfrontades a una banda i a l’altra d’un passadís molt llarg ja que provoquen que l’energia es mogui de manera massa ràpida i agressiva. Això es pot corregir posant algun/s element/s decoratiu/s que distregui/n l’atenció i, en conseqüència, també l’energia, com una catifa, uns quadres, un globus de llum penjant del sostre... Cal recordar sempre que, cap a on va l’atenció, va l’energia i cal que aquesta flueixi ondulant.
 
Tampoc no hi ha d’haver cap element –com un arbre, cotxes aparcats o contenidors d’escombraries excessivament a prop– que bloquegi la porta d’entrada a una casa (boca).
 
Pel que fa a les finestres (ulls) han de permetre ésser tancades –amb una persiana, amb cortines... –, com fem amb les parpelles quan dormim/descansem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada