Translate

divendres, 22 de novembre del 2013

Astrologia Xinesa: Què és el Dia Mestre i què ens permet saber

Quan traduïm les dades de naixement d’una persona (lloc, hora, dia, mes i any) a les variables de l’Astrologia Xinesa (o Ba Zi) obtenim una Carta de Pilars, també anomenada de 4 Pilars o de 4 Pilars del Destí.
 
Aquestes dades es transformen en un pilar per a l’hora, un segon per al dia, un tercer per al mes i un darrer per l’any.
 
Aquests pilars es composen d’elements, dels 5 elements (foc, terra, metall, aigua i fusta) amb què treballen totes les disciplines vinculades al taoisme (com l’Astrologia Xinesa, el Feng Shui, la Medicina Tradicional Xinesa, etc.)
 
L’element que apareix a la part superior del Pilar del Dia, anomenat Dia Mestre, és el que defineix els principals trets del caràcter d’aquesta persona.
 
Hi ha 10 tipologies que surten de multiplicar els 5 elements per la polaritat Yin / Yang. Per descomptat que es tracta d’una petita part de la Carta però és un primer pas per a l’autoconeixement.
 
Si voleu saber per què serveix una Carta de Pilars feu clic aquí.
 
Si desitgeu més informació o sol·licitar la vostra Carta de Pilars, escriviu sense compromís a fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada