Translate

dimarts, 5 de novembre del 2013

Mites i veritats dels 12 animals presents a l’Astrologia Xinesa

No falla. Quan es parla d’Astrologia Xinesa (en xinès, Ba Zi), gairebé tothom etziba una afirmació del tipus “Jo sóc cavall perquè vaig néixer l’Any del Cavall”.

I, si bé és cert que cada any s’associa a un dels 12 animals, no és menys veritat que aquesta denominació és relativament recent ja que es fa servir des de principis del segle XX.
 
El que realment serveix als astròlegs és la composició d’aquests animals, que estan integrats per un o més elements (foc, terra, metall, aigua i fusta) i del que aquests suponen en la carta de la persona en qüestió. Per exemple, el gall sempre està compost de metall i el porc d’aigua.
 
En una Carta de Pilars (carta astral feta segons els principis de l’Astrologia Xinesa) l’animal de l’any representa, per dir-ho d’alguna manera, la vuitena part de la mateixa donat que a totes les cartes hi ha, com a elements fixos, tres animals més: un al pilar de l’hora, un al pilar del dia i un altre al pilar del mes.
 
Si voleu conèixer quins són els vostres i què representen, sol·liciteu informació sense compromís a fengshui@montsemilian.com

Més sobre Mesos i Animals, aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada