Translate

dijous, 12 de desembre del 2013

Astrologia Xinesa: Per què la vida dóna tantes voltes?


Si esteu familiaritzats amb l’Astrologia Xinesa i amb el que és una Carta de Pilars i us atureu un moment a pensar-hi, us adonareu que els quatre pilars de què consta són fixos però que no ho és pas la vida d’un persona. I doncs?
 
Bé, i és que partint de les mateixes dades amb què es fa una Carta de Pilars (això és lloc, hora, dia, mes i any de naixement) també es calculen els anomenats Pilars de la Sort, que són uns pilars complementaris a la Carta. Cadascun d’ells comporta una influència de 10 anys en la vida d’una persona. Explicat d’una forma senzilla, tot i que res mai no resulta tan simple com sembla, si els elements que porta són favorables per a la persona en qüestió, aquest període de 10 anys serà una bona etapa.
 
A més del Pilar de la Sort que toqui, també s’ha de tenir en compte que cada any que comença també correspon a un pilar que interfereix en les cartes de tothom. Ara som a l’any de la Serp d’Aigua (en xinès, Gui Si) i el proper serà l’any del Cavall de Fusta (Jia Wu). La repercussió d’aquest pilar per a cada persona també serà diferent, en funció de la conveniència o no dels elements que li porti i del que aquests representin per a ella.
 
Si desitgeu conèixer quins són els vostres elements favorables, com potenciar-los i com fer front als períodes no tan bons, podeu sol·licitar la vostra Carta de Pilars.
 
Demaneu informació sense compromís a fengshui@montsemilian.com
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada