Translate

dimarts, 14 de gener del 2014

Astrologia Xinesa. Què representen els 4 Pilars?

Quan es transformen els valors de lloc, hora, dia, mes i any de naixement d'un persona a les variables de l'Astrologia Xinesa es tradueixen en una Carta de 4 Pilars.

Això és: un pilar per a l'hora, un pilar per al dia, un pilar per al mes i un pilar per a l'any.

Cadascun d'ells estan formats per una part superior -anomenada "tronc"- composta d'un element (foc, terra, metall, aigua i fusta) amb qualitat de yin o yang i una part inferior -anomenada "branca"- composta d'un dels animals amb què treballa l'Astrologia Xinesa.


Aquests 4 pilars, com els pilars que sustenten un edifici, haurien de tendir a equilibrar-se però avui no parlaré d’això sino de què representen cadascun d’ells.

El pilar de l’any s’anomena el pilar dels avis i, contra el que es podria pensar, no ens parla dels avis sinó de la influència de la societat o de la família d’origen en la persona.

El pilar del mes és el pilar dels pares i representa la relació de la persona amb els seus pares i, atenent específicament al que ens diu la seva branca, també del camí de vida d’aquesta persona, de la seva salut i de la relació amb la parella.

El pilar del dia ens aporta, determinat pel tronc, el Dia Mestre i, segons la branca, del que la persona espera obtenir d’una relació de parella.

El pilar de l’hora esdevé el pilar dels fills i ens parla, no dels fills, sinó de tot allò que la persona obtindrà amb el seu esforç.

En qualsevol cas, és important no perdre de vista que els pilars no representen persones sinó relacions.

 

Si desitgeu més informació o sol·licitar la vostra Carta de Pilars, escriviu sense compromís a fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada