Translate

dilluns, 3 de febrer del 2020

Feng Shui: Les estrelles 2 i 5 anuals al 2020 o els hostes molestos

Per entendre aquest post: De què parlem quan parlem d'estrelles?

El Feng Shui Tradicional, o Clàssic, aplica els coneixements de l'Escola de la Forma o del Paisatge i l'Escola de la Brúixola.

La primera estudia el paisatge -natural, urbá o d'interior- així com la llum, els sons i d'altres variables.

La segona se serveix de càlculs basats en les orientacions cardinals i en l'impacte de determinades constel·lacions sobre l'energia terrestre i l'Escola dels Estels Volants (Xuan Kong Fei Xing) en forma part.

Aquesta usa la brúixola (Luo Pan) amb la màxima precisió ja que la divideix en 24 sectors de 15 graus. Així, per a cada orientació, considera 3 sectors. Per exemple: S1, S2, S3, N1, N2, N3, etc.

Aporta una novetat respecte de la resta d’escoles. Això és la consideració dels cicles de temps; és a dir, l’anàlisi de com un espai canvia la seva sort amb el pas dels anys.

Les seves fórmules són les més complexes. Treballa amb 9 estrelles amb diferents significats que van evolucionant al llarg del temps. Cadascuna d’elles s’associa a un dels 5 elements i a diverses simbologies i ofereixen molta informació sobre les energies presents a les diferents estances d’un habitacle o d’una empresa i el que és més important sobre com harmonitzar-les.

Encara més: De què parlem quan parlem d'estrelles anuals?

D’aquestes energies, ara em vull centrar en el que s’anomena les estrelles anuals. És a dir, influències que en el termini d’un any, a comptar des de l’inici de l’any solar xinès, habiten en una de les orientacions assenyalades en un plànol.

De les 9 possibles cal estar sempre molt atents a la 2 i a la 5 anuals, que s’aconsellen de  curar sempre.

L’estel 2 pot portar la malaltia que representen les estrelles a les quals acompanya.

La seva cura consisteix en una carbassa (Wu Lu) com la de la imatge. No deu ser per casualitat que els antics metges xinesos feien servir aquests fruits per desar-hi els remeis (herbes, etc.)

A partir del dia 4 de febrer de 2020 es troba al sector Sud de totes les construccions.

La visita del 5 anual pot portar imprevistos desagradables. Gairebé sempre es tracta de despeses amb què no comptàvem, avaries o similars.

Per curar-la  cal posar un bol de metall  daurat amb 1 kg. de sal gruixuda, i un rajolí d'aigua, a l’interior.

A partir del dia 4 de febrer de 2020 es troba al sector Est de totes les construccions.

Ambdues són, en definitiva. com aquells hostes molestos -per sort, no tots són pas així- que, quan marxen, ens deixen ben baldats...  I, si us sona a "xinès", proveu-ho i veure-ho.

Per a més informació: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada