Translate

dilluns, 31 de març del 2014

Astrologia xinesa: El drac màgic

Demà donem la benvinguda al mes d'ABRIL.

Alguns ja sabeu que aquest mes correspon, en la cultura xinesa, al mes del Drac (en xinès, Chen).

Si us interessa aprofundir en aquest aspecte, podeu llegir aquest article sobre Mesos i animals.

Durant l'any passat vaig anar desgranant, mes a mes, els 12 animals o branques de l'Astrologia Xinesa. Amb "El conill de març" vaig encetar la proposta d’anar definint, mes a mes, la naturalesa de l’animal representat amb una petita prosa de ficció.

El drac màgic

A l’hora en què tothom dorm i el so del silenci tot ho eixorda, si a poc a poquet us acosteu a la finestra sense fer soroll, enretireu la cortina amb cautela extrema i alceu la mirada cap al cel, veureu la silueta d’un drac feta d’estrelles.

Si teniu paciència, potser aconseguireu admirar el vol nocturn d’aquest ésser majestuós, fastuós i elegant com els que, brodats, guarnien les túniques dels antics emperadors xinesos.

Creu que ningú no el veu. Si s’adonés que hi ets i li caiguessis molt bé, sàpigues que potser t’atorgaria dons preciosos.

Tanmateix, passes totalment desapercebut i navega, frenètic, a la recerca d'un lloc on encara pugui presenciar algun espectacle perquè al darrera del seu posat ferotge s’hi amaga la fascinació per la il·lusió i per la màgia.

Ell mateix, abillat amb un toc exòtic i poc convencional, ha assajat fins a caure exhaust un truc fantàstic consistent a treure perles i monedes d’or per la boca. Si no el practica més en públic és perquè potser pensa que ja està passat de moda. I és que de vegades també li agrada especular.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada