Translate

dimecres, 11 de juny del 2014

Astrologia xinesa: L'estiu arriba carregat de...

En totes les disciplines que giren al voltant de la metafísica xinesa es treballa amb els 5 elements: foc, terra, metall, aigua i fusta.

En Feng Shui, s’assimilen a colors, formes, materials i representacions simbòliques.

En Astrologia, a entorns, actituds, activitats i professions.

En Medicina Tradicional Xinesa, a parts del cos, emocions, aliments, sabors, etc.

En aquest marc ampli, cadascuna de les estacions també s’associa a un element. Fa uns mesos vaig parlar de la primavera, avui parlaré de l’estiu.

L’estiu ve carregat de foc. L’energia d'aquest element s’associa, entre d’altres, a la lluminositat.

A totes aquelles persones a qui convingui foc per equilibrar els seus 4 Pilars (Astrologia) –és a dir, es tracti d’un element favorable per a elles-  els mesos de maig, juny i juliol representaran un bon moment.

Ja que parlem de foc, fem un repàs d’allò que representa.

- En Feng Shui: Llums, espelmes enceses; flors vermelles; xemeneies, forns, cuines; derivats del petroli, com el plàstic; quadres o figures que representin el cos humà o animals de sang calenta, com cavalls, tigres, així com les seves pells; pintures en què prevalguin els colors vermellosos; el sol; títols, condecoracions; colors vermell, fúcsia, rosa, salmó, préssec, taronja; formes triangulars, còniques, piramidals o punxegudes.

- En Astrologia: Ésser generós, impacient, ambiciós, enèrgic, educat, donar-se a conèixer, adquirir fama, tenir carisma, dots artístiques, empolainar-se, riure.

- En Medicina Tradicional Xinesa: El cor, l’intestí, la llengua, el gust, les arteries, el sabor amarg, la suor, l’alegria, l’arròs, el xai.


Si desitgeu saber quins són els vostres elements favorables i com potenciar-los, demaneu més informació a fengshui@montsemilian.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada