Translate

dilluns, 25 d’agost del 2014

Astrologia xinesa: El mico manetes

El mes d’AGOST correspon, en l’astrologia xinesa, al Mico (en xinès, Shen).

Aquí, un conte per copsar els seus trets més característics.

El mico manetes

S’ha passat el dia acabant les peces d’artesania de cuir que el gall vendrà a la fira de tardor. Com que, si fa no fa, tots som maldestres només que en matèries diferents, es pot afirmar sense menystenir-lo que el mico no té una ment privilegiada, ni una elegància innata, ni una força poderosa, ni unes maneres exquisides, però, en canvi, compta amb un enginy i una habilitat manual extraordinaris.

I ara seu al porxo, satisfet de la fita assolida, tot imginant el proper disseny que sorgirà de les seves mans prodigioses. Mentre un aire fresc, que enguany arriba abans d’hora, s’emporta les darreres espurnes de l’escalfor de l’estiu, visualitza patrons complexos i ja té ganes de posar-s’hi.

Ha quedat amb la Serp per repassar la comptabilitat però no anirà pas a trobar-la perquè tot just remena de nou eines i peces al taller per fer ara una provatura ara una altra. Ja trobarà alguna excusa per a la seva amiga i l’amanirà amb paraules llamineres. No recorda que els ulls de la serp tot ho veuen.


Altres contes:

MARÇ: CONILL

ABRIL: DRAC

MAIG: SERP

JUNY: CAVALL

JULIOL: CABRA


Articles relacionats:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada