Translate

dimecres, 17 de setembre del 2014

Feng Shui viscut: 3 consells per a un dormitori infantil o juvenil

El dormitori de nens/es i joves pren protagonisme, més que mai, amb l’inici del curs.  I és que l’espai de descans i d’estudi esdevindrà fonamental per al seu bon rendiment escolar.

En relació a l’habitació de la imatge, cal fer-hi algunes consideracions favorables: Es tracta d’un espai net i endreçat i aquests són dos dels principis a tenir en compte abans d’aplicar Feng Shui.

Pel que fa a aspectes a millorar, sense anar més enllà de la pura observació i  gustos a banda:

- Es desaconsella dormir amb prestatges (o quadres molt voluminosos) penjats al damunt (més consells sobre dormitoris, aquí ).

- En aquesta cambra, a l’hora de fer els deures, l’infant haurà de situar-se de cara a la paret. Això només seria adient si es tracta d’una persona que es dispersa amb molta facilitat i sempre i quan la porta d’accés resti dins del seu camp visual. El més adequat és disposar del que en Feng Shui se’n diu una “bona tortuga”.

- Sobre el fet que el llit disposi d’espai d’emmagatzematge a sota, tot i que no resulta recomanable, val la pena considerar què amaga. Per exemple, serà molt millor que guardi roba de llit neta (llençols, mantes, etc.) que sabates o andròmines.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada