Translate

dimecres, 18 de gener del 2017

Feng Shui viscut: Un dormitori que parla per si sol

En aquest dormitori, des del punt de vista del fengshui i gustos personals a part, hi ha força aspectes que grinyolen i que donen moltes pistes sobre les situacions que viuen els seus usuaris.


1. El quadre al damunt del capçal és desmesurat.

Aquesta desproporció -que fa que sembli ben bé que, en qualsevol moment, caurà sobre el cap d'algú...- no ajudarà a descansar amb tranquil·litat. 

2. Simbologia que representa el número 3,

Es troba tant al quadre (grup de 3 cercles) com al llit (3 coixins blancs). En un dormitori de parella mai no s'aconsella. Simbolitza la intromissió d'una tercera persona en la relació.

3. El llit es troba "arraconat".

La diferència d'espai disponible a banda i banda del llit reflecteix un desequilibri en la parella. Segurament, el membre que dormi a tocar de la paret viurà una situació més difícil que l'altre. Fins i tot, és possible que, tot i tractar-se d'una habitació doble, hi dormi una sola persona amb dificultats per trobar una relació estable.

4. El sofà es troba arrambat a una porta.

El fet que el sofà no permeti obrir la porta, representa obstacles, com sempre que no podem obrir portes o finestres sense entrebancs.

Que estigui situat donant l'esquena a la porta es tradueix en inseguretat i vulnerabilitat. I és que, segons el que s’anomena la teoria dels cinc animals celestials, sempre hem de comptar amb una “bona tortuga”; això és, la nostra esquena ha de restar protegida i, per tant, no pot passar que descansem amb un passadís, una porta o una finestra a la nostra esquena.
La part més primitiva del nostre cervell, durant segles, ha vetllat per la nostra supervivència. Els homes primitius havien d’estar a l’aguait que res ni ningú els pogués sorprendre per l’esquena. Malgrat que l’espècie humana ja no es troba exposada als perills dels animals salvatges durant la nit, la nostra consciència més amagada segueix tenint cura de nosaltres i el fet de seure o dormir sense un bon aixopluc fa que no es desconnecti del tot i que, per tant, es gasti més energia de la que cal.
Fixem-nos que, a més, el llit també està posat de manera que la porta queda en rera.
5. Hi ha un vidre que fa de mirall, en un lateral.
No és bo que cap mirall -o similar- ens reflecteixi mentre dormim. El descans esdevé de menys qualitat. Si és el vostre cas, proveu a cobrir-lo provisionalment durant dues o tres nits i notareu la diferència.
6. Telèfon a la tauleta de nit.
No s'acaba d'apreciar del tot bé però fa la impressió que hi ha moltes connexions a la zona del llit. Aquest aspecte no pertany al terreny de fengshui però és important perquè incideix en la salut de les persones. Caldria mesurar per conèixer quin nivell de contaminació electromagnètica pateixen els usuaris d'aquesta habitació.
Pel que fa als colors utilitzats, caldria un estudi aprofundit de fengshui tradicional per saber quins són els més adequats per harmonitzar les energies presents. Els consells que ofereixo en aquest post només fan referència als aspectes més formals, genèrics, i, per tant, aplicables a tots els dormitoris: una bona manera de començar a aplicar fengshui.
Més informació: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada