Translate

dimecres, 25 de gener del 2017

Feng Shui viscut: Viure sense complicar-se l'existència

Avui, us proposo comentar aquesta sala. Quan la comento, recordeu que no tinc en compte gustos personals i només faig referència a aspectes que no ajuden a un bon Feng Shui.


Complicant-se la vida

No us passa que moltes vegades us compliqueu la vida (pel que sigui: perquè no sabeu dir que no, perquè soumassa exigents i perfeccionistes...) i no ens adoneu que podríeu fer-vos les coses més fàcils?

M'atreviria a dir que pot ser el cas de la persona (o persones) que viu a la casa de la imatge perquè els objectes col·locats a l'ampit de la finestra representaran un bon entrebanc cada vegada que vulgui obrir la finestra. Recordeu: La simbologia és un aspecte molt important a tenir en compte a les llars, oficines, etc. Ens retroalimenta i, per sortir, del cercle cal canviar aquesta simbologia per una que sigui adient.

Soledat

D'altra part, la figura sola, podria indicar certa soledat. Fixeu-vos sempre què representen els objectes decoratius de la manera més objectiva possible. Si a la figura, hi sumeu la carbassa que hi ha sobre la tauleta, imagineu-vos! (això darrer és broma, però no del tot...)

Inseguretat

El sofà contra la finestra no és el més adequat. Els qui em llegiu habitualment ja ho sabeu. En parlava en d'altres posts, com aquest: 
http://fengshuimontsemilian.blogspot.com.es/2017/01/feng-shui-practic-un-dormitori-que.htmlhttp://fengshuimontsemilian.blogspot.com.es/2017/01/feng-shui-practic-un-dormitori-que.html


Natura morta

Els elements que hi ha al centre de la tauleta, tot i ésser naturals, no transmeten vida, sinó tot el contrari. Podem decorar amb flors seques sempre es vegin boniques, acolorides. Les haurem de renovar, però, sempre que es vegin velles i brutes.

Tauleta-mirall

Mai no us recomanaria una tauleta ni transparent ni que sigui un mirall. En cap d'aquests dos casos no us ajudarà a retenir l'energia. Sobre mobles transparents, en parlava en aquest article i sobre miralls, per exemple, en aquest altre. 

Tant la natura morta com aquesta tauleta ens parlen d'una persona a la qual l'energia se li escapa més del que caldria.

I tingueu present que els consells que ofereixo en aquest post només fan referència als aspectes més formals, genèrics, i, per tant, aplicables a totes les llars: una bona manera de començar a aplicar Feng Shui.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada