Translate

dimecres, 15 de març del 2017

Feng Shui: "La vida es una tómbola de luz y de color"

Parafrasejo, al títol, aquesta cançó que amb tanta empenta cantava la nena Marisol perquè, quan es parla de Feng Shui, 5 elements i colors sembla ben bé que en algunes publicacions juguin a la loteria a veure si l'encerten.

No fa gaires dies em vaig trobar una pàgina web que parla de "colores Feng Shui" que sentencia que els colors terra són els marrons i els taronges, quan els colors terra són els marrons i els grocs. Els taronges pertanyen a l'element foc.

Dins l'element aigua inclou els marrons i els verds foscos. Els colors aigua són els blaus i els negres. Els marrons, com deia, s'adscriuen a l'element terra i els verds, a l'element fusta.

Per acabar, afirma que els colors que corresponen a l'element fusta són els blaus i els verds. El cert és que només ho són els verds.

A algunes botigues de pintures sovint he trobat catàlegs de "pintures Feng Shui" amb disbarats similars o pitjors.

Vivim en un món on moltes persones banalitzen el coneixement i parlen del que no saben, on s'accedeix a molta informació sense, sovint, disposar d'eines per valorar si és correcta o no. Tothom sap de tot i, pel mateix motiu, ningú no sap de res.

Com deia aquell, "sólo sé que no sé nada".

Contacte: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada