Translate

dimecres, 19 d’abril del 2017

Feng Shui: 8 consells bàsics per a despatxos

1. Treballeu a casa? El fengshui recomana situar el despatx professional el més a prop possible de la porta d'entrada.

2. És important mantenir l’espai ventilat, net i endreçat. Preferiblement, amb les taules “netes” de papers en plegar de treballar i sense amuntegament de temes pendents quan som en plena feina.

3. Les cadires–especialment les de les persones amb més càrrec- han de protegir bé l’esquena amb el que en fengshui s’anomena “una bona tortuga” i han de comptar amb braços. Així disposaran -a partir de la simbologia- de protecció, seguretat i estabilitat.

4. Si hi ha persones treballant juntes en un mateix espai, es recomana posar plantes –mai descendents ni amb formes punxegudes- entre elles.

5.No s’aconsella que dues persones treballin amb les taules enfrontades, l’una encarada cap a l’altra.

6. Les cadires mai no han de permetre veure el terra a través d’elles (per exemple, si són reixades). Això representaria el simbolisme de deixar escapar tot allò que hi hagi a sobre i cal que la feina cundeixi.

7. En molts despatxos hi ha taules de reunió transparents. De bellesa indiscutible per a alguns -recordeu que només amb bellesa no necessàriament hi ha bon fengshui-, no es recomanen ja que tot el que hi decidiu quedarà en paper mullat.

8. És important treballar en una orientació favorable. Per calcular-la, aneu a aquest enllaç
fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada