Translate

dijous, 27 d’abril del 2017

Feng Shui viscut: Preservar l'energia i l'harmonia

Ahir vaig demanar opinions sobre aquest bany, sempre des del punt de vista del fengshui. 

La primera en trencar el gel va estar la Núria, que apuntava que el trobava massa blanc i que mancaven cortines a la banyera.

Tot molt encertat. Pel que fa al color blanc, el fet de no diferenciar gens el color de les parets del del sostre potser no sigui el més convenient. 




D'altra part, l'excés de color blanc i, per tant, l'excés d'element metall (al qual pertany aquest color) pot donar una mica de rigidesa.

Pel que fa a les cortines, cal garantir que es preserva la intimitat dels seus usuaris i no se'ls veu des de l'exterior (no sé si només amb les persianes és suficient) Exposar-se més del necessari representa sempre una pèrdua d'energia. A més, seria necessària una cortina de dutxa, per una qüestió pràctica i perquè haver de lluitar amb mulladers innecessaris també suposaria un desgast de més energia.

La Maria deia que el mobiliari està descentrat, massa a tocar de la banyera. I és veritat que fa mal als ulls, havent-hi com hi ha espai per moure'l. Tanmateix, encara aniria una mica més lluny. Fixeu-vos-hi bé: Veieu que hi ha dos miralls l'un al davant de l'altre? 

El fengshui recomana que no hi hagi mai miralls enfrontats, per motius simbòlics. Si voleu consultar què més diu sobre miralls, ho teniu en aquest altre article: 
http://www.montsemilian.com/de-que-parlem-quan/de-mirallshttp://www.montsemilian.com/de-que-parlem-quan/de-miralls

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada