Translate

dimecres, 30 d’agost del 2017

Més enllà del Feng Shui: Geopaties i salut

Pioners com el doctor Havilland (al segle XIX), el baró Gustav Von Pohl (a principis del segle XX), l’enginyer Pierre Cody (als anys 20) o el doctor Hartmann (als anys 50) van descobrir i estudiar la relació entre les radiacions naturals terrestres i la salut dels éssers vius.

Els llocs on l’emissió de les radiacions electromagnètiques que sorgeixen de la terra poden afectar la salut de persones, animals o plantes s’anomenen geopaties.

Si hi som molt de temps a sobre (per exemple, si coincideixen amb el nostre llit), els nostres sistemes nerviós, endocrí i hormonal se’n ressenten. Cal tenir en compte que la cèl·lula actua com un circuit elèctric que es veu afectat per d’altres freqüències electromagnètiques.

Entre les principals radiacions terrestres a considerar (que no són pas les úniques) hi ha:

-    Vetes d’aigua, produïdes per corrents d’aigua subterrània. Les molècules d’hidrogen de l’aigua en moviment i la fricció amb el sòl generen un camp electromagnètic. Els ions que se’n desprenen modifiquen el camp elèctric que arriba a la superfície terrestre i afecta el sistema biològic dels organismes vius.

-    Línies Hartmann, una xarxa geomagnètica natural composta per un entramat que va de N a S i d’E a O amb unes cel·les de 2 per 2,5 metres, aproximadament. Formen parets verticals invisibles que cobreixen tota la superfície terrestre a qualsevol alçada.

-    Línies Curry, també una xarxa com l’anterior però amb un entramat orientat NE/SO i SE/NO i a una distància d’entre 6 i 8 metres.

Alguns punts de creuament d’aquestes línies poden tractar-se de zones nocives per a la salut, encara més si coincideixen amb una veta d’aigua.

El Dr. Hartmann va analitzar més de 150.000 persones i els resultats van confirmar la diferència entre les qui s’exposaven a geopaties i les que solien estar o reposar en llocs neutres.

Existeixen diversos sistemes de mesura. Si mai detecteu problemes de salut just després de canviar de casa o moure el llit de lloc, tingueu en compte aquesta dada.

Si desitgeu més informació, feu-me arribar les vostres preguntes a fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada