Translate

divendres, 6 d’octubre del 2017

Feng Shui personal: Missatges de l'aigua

El títol d’aquest article correspon al d’un llibre publicat el 1999 pel doctor japonès Masaru Emoto amb el subtítol “La bellesa oculta de l’aigua”. El trobareu en castellà editat per La liebre de marzo, acompanyat d’un DVD amb un interessant documental.

Amb textos il·lustrats per multitud de fotografies, mostra els resultats del treball de recerca de més de vint anys dut a terme per ell i el seu equip sobre l’anàlisi de mostres d’aigua cristal·litzada –procedents de molts països- i de com aquesta es veu influïda per factors com la música o la consciència de les persones.

Així, la bellesa i la simetria dels cristalls formats per aigües no contaminades o sotmeses a música clàssica o etiquetades amb paraules com “gràcies” o “comprensió” contrasten amb la lletjor i la irregularitat de les procedents de rius contaminats o exposades a sorolls o etiquetades amb mots com “odi”.

Sembla, doncs, que uns estudis que van començar amb la voluntat d’avaluar aigües d’orígens diferents van acabar evidenciant que les emocions i els pensaments humans poden alterar l’estructura de l’aigua.

Si ens aturem a pensar que el cos humà està format per un setanta per cent d’aigua, potser allò que sempre es diu que els pensaments creen realitats comenci a tenir més sentit que mai.

Diu Emoto: “L’aigua és el mirall que té la capacitat de mostrar-nos allò que no podem veure”.

Si el tema us interessa, a més de llegir el llibre, podeu trobar-ne molta més informació a www.masaru-emoto.net.


fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada