Translate

dimarts, 14 de novembre del 2017

Feng Shui personal: Saviesa ancestral

Avui voldria compartir algunes màximes atribuïdes a les creences dels indis nord americans. Si he d’ésser honesta, haig de dir que en desconec la font exacta. Sigui com sigui, si més no, crec que es tracta de consells interessants, adients per als moments convulsos que vivim tots plegats.

Aquesta és la meva tria:

- Cerca’t a tu mateix pels teus propis mitjans. No permetis que d’altres facin el camí per tu. És teu i només teu. D’altres poden caminar amb tu però ningú no pot seguir-lo en lloc teu.

- Sigues tolerant amb aquells que han perdut el camí. La ignorància, la pressumpció, la ira, la gelosia i la cobdícia provenen d’una ànima perduda.

- Respecta totes les coses que són al damunt d’aquesta terra, siguin persones, animals o plantes.

- Mai no parlis dels altres de mala manera. L’energia negativa que diposites a l’Univers es multiplicarà quan retorni a tu.

- Honora els pensaments, desitjos i paraules de totes les persones. Mai no els interrompis ni te’n mofis, ni els imitis de forma grollera. Permet a cada persona el dret a la seva expressió personal.

- Els pensaments negatius ocasionen malaltia a la ment, al cos i a l’esperit. Practica l’optimisme.

- Els nens són les llavors del nostre futur. Sembra amor als seus cors i rega’ls amb saviesa i lliçons de vida. Quan creixin, deixa’ls espai per tal que ho puguin fer.

Mantén-te equilibrat. La teva persona espiritual, la teva persona emocional i la teva persona física, totes elles, tenen la necessitat d’ésser fortes, pures i saludables.

- Exercita el cos per enfortir la ment. Creix espiritualment per guarir enfermetats emocionals.

- Pren decisions conscients sobre qui seràs i com reaccionaràs. Sigues responsable dels teus propis actes.


Respecte, consciència, tolerància, amor… En definitiva, allò que ens fa persones.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada