Translate

dijous, 14 de desembre del 2017

Feng Shui personal: Caminar descalços

En articles anteriors he parlat de com la geobiologia analitza la influència de determinats factors de l’entorn en el benestar dels éssers vius i de com ens afecten les radiacions elèctriques i electromagnètiques.

Avui us ofereixo un parell de consells per alliberar-vos de l’excés d’electritat estàtica.

El cos humà és un bon conductor de l’eletricitat. Si poseu la mà en una bola de plasma, tindreu constància empírica de com l’electricitat sobrant en un ambient s’adreça cap a nosaltres. En aquesta època de l’any, seca i ventosa, acostumem a carregar-nos-en encara molt més. I el fet de dur calçat amb materials aïllants (sola sintètica o de goma), no ajuda gens, ja que l’electricitat es va acumulant a l’organisme i no té manera de sortir-ne.

A banda de fer servir sabates amb sola de pell o d’altres materials no aïllants (com l’espart), hi ha algunes accions que ens ajudaran a fer-ne net:

1.   Una és caminar descalços damunt de terra o sorra.

Es pot dir que la planta dels peus actua com a presa de terra. Per allí és, doncs, per on descarregarem l’electricitat sobrant.

Si us hi fixeu, els nens solen obstinar-se en descalçar-se així que poden. És com si ja n’intuïssin la utilitat mentre que els adults ens hem anat desnaturalitzant amb els anys a còpia d’ésser renyats: “Nen/a, no vagis descalç!”

2.  L’altra, fer-nos un bany de peus en aigua ben calenta a la qual afegirem un grapat de sal gruixuda, sense refinar.

A més, ens alliberarà de tensions. Aquest era un costum d’abans que s’ha anat perdent amb el temps, quan, en realitat, resulta ben recomanable. Proveu-ho i veureu.

Com sempre dic, la salut prové d’un equilibri global en què intervenen molts elements (alimentació, psicologia, entorn...). Tot i així, tenir en compte aquests petits detalls afegeix qualitat a la nostra vida.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada