Translate

dimarts, 22 de maig del 2018

Feng Shui personal: Els hàbits de la gent feliç



Laurie Santos, nascuda el 1975, és una professora de la Universitat de Yale (EUA) que imparteix l’assignatura de més èxit en els 300 anys d’història d’aquest centre: “Psicologia i bona vida”.

Afirma que, per ésser feliç, cal dedicar-hi temps i intenció. Igual com no s’aprèn a tocar un instrument musical en dos dies per assolir la felicitat, cal pràcticar amb perseverància.

Així, ofereix pautes als seus alumnes per que reprogramin els seus hàbits i esdevinguin més feliços i saludables.

Aquí, una mostra d’alguns dels “deures” que els posa:

1.   Escriure una llista de la gratitud, anotant-hi, cada nit durant una setmana, totes aquelles coses per les quals donar gràcies.

2.   Dormir més: Durant 7 dies, mirar de dormir 8 hores.

3.   Meditar durant 10 minuts cada dia. El fet de practicar alguna disciplina de meditació ajuda a, entre d’altres, col·locar l’atenció en el present.

4.  Compartir més temps amb la família i amb els amics. Contra el que se sol pensar, explica Santos, s’associa la riquesa als diners quan en realitat la riquesa més gran de què podem gaudir és el temps.

5.  Racionalitzar la dedicació a les xarxes socials i mirar de relacionar-se més amb la gent a la vida real.

 Si us interessa, i us ve de gust, trobareu videos de Santos al You Tube.

La felicitat no és una forma de vida ni res que sigui immutable sinó un estat de la ment. Les eines que esmento avui ens ajuden a acostar-nos-hi.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada