Translate

dimecres, 30 d’abril del 2014

Astrologia xinesa: Els ulls de la serp que tot ho veu

Demà donem la benvinguda al mes de MAIG.

Alguns ja sabeu que aquest mes correspon, en la cultura xinesa, al mes de la Serp (en xinès, Si).

Si us interessa aprofundir en aquest aspecte, podeu llegir aquest article sobre Mesos i animals.

Durant l'any passat vaig anar desgranant, mes a mes, els 12 animals o branques de l'Astrologia Xinesa. Amb "El conill de març" i “El drac màgicvaig encetar la proposta d’anar definint, mes a mes, la naturalesa de l’animal representat amb una petita prosa de ficció.


Els ulls de la serp que tot ho veu

Quan els brots de la primavera ja han deixat pas als fruits incipients, repta, sensual i elegant, fins amagar-se a recer d’una roca i albirar com vola el drac, company que no passa tan desapercebut com ella.

De natura més discreta, lluny de les mirades de fades i caminants, es permet el luxe de contemplar, sempre vigilant i atenta a tots els detalls, la màgia de la vida; de copsar secrets; de comptar els núvols de dia i els estels de nit. No ho sap gairebé ningú però la ciència i les matemàtiques la fascinen.


Ara mateix, en el moment en què comença a repassar mentalment els estalvis acumulats i l’ús prudent que en farà, apareix el Senyor Conill a la vora del camí. Si no fos tan amant de la privacitat ni tan suspicaç amb els estranys, sortiria a felicitar-lo pel seu nou i bonic abillament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada